Foton på Jeanneau Sun Odyssey 43 DS

Ankarsegel och sittbrunnskapell syns här, liksom vindruta, vindgenerator, targabåge m.m. Biminin syns hoprullad ovanför bakre delen av sittbrunnskapellet. Biminin täcker hela sittbrunnen och är högre än sittbrunnskapellet.
Här syns bl.a. sittbrunnskapell, motorlift, fäste för utombordare, badstege, badplattform, fästen för dinge m.m. Stort förvaringsutrymme under luckan där båtnamnet står och dusch bakom lucka till vänster om denna. Sittbrunnskapellets sidor och bakstycken går att ta av i sin helhet och rullas separat för att skydda den genomskinliga plasten. På bilden är bakstycket på styrbords sida upprullad.
Dinge fastsatt på fästen i aktern.
Här syns bl.a. köl, roder, solceller m.m.
Nedfällt steg och Deltaankare i fören.I aktern syns bimini (den bredare) och sittbrunnskapell ihoprullade med skydd på.
Fast vindruta och sprayhood som går att fälla ner.
Pentry och ingång till båten sett från salongen. Båda dörröppningarna mot akter leder till aktre kabinen med bred dubbelsäng. Dörren till höger leder till aktre toalett som även har en dörr direkt in i aktre kabinen.
Salongen med u-soffa. Förvaring både bakom och under dynor, i bordsben och under durk i salongens upphöjning.
Navigationsplatsen med alla instrument och sjökortsfack. Förvaringsskåp under båda fåtöljerna och navigationsbordets ben, även under durkarna vid navigationsplatsen. Aerotemper syns i bild.
Pentry med gott om förvaring och kardanupphängd spis med ugn.
Skåp i pentry med specilbygdda lådor. Översta lådan är extra för att utnyttja utrymmet.
Kyl med ett litet frysfack och avdelat med en plexiglasskiva för maximalt utnyttjande av det stora utrymmet. Öppnas med lucka uppifrån och dörr framifrån.
Stuvutrymme under durk i pentry. Ett likadant finns under främre luckan. Här syns också den vackra glasskivan/ stänkskyddet mellan pentry och salong.
Dubbelsäng i aktern med formsydd bäddmadrass och madrasskydd. Till höger syns del av fåtölj och de breda avställningsytorna med förvaring under. Ovanför avställningsytorna finns ytterligare en hylla.
Fåtölj, avställningsytor och hylla på styrbords sida i aktern. På denna sida finns en helkroppsspegel. Garderob med hyllor och plats för att hänga kläder. Till vänster i bild syns luckorna till motorutrymmet och ovanför finns huvudströmbrytare bakom en lucka. Motorrummet nås även genom att fälla ut nedgångstrappen.
Garderob med hyllor och plats för att hänga kläder på babords sida. Dörren går till aktre toalett som nås direkt från aktre kabinen.
Aktre toalett med gott om förvaringsutrymmen, även bakom spegeln och bakom grabbräcket. Eltoalett med sötvattenspolning. Aerotemper under dörren i bild och vitt värmereglage ovanför spegeln.
Duschkabin i aktre toalett. Lägg märke till sitsen som går att fälla ner i duschen och det stora vattentäta förvaringsutrymmet till vänster inne i duschen.
Från salongen mot förpiken. Direkt till höger syns den grå maststöttan. Dörren till vänster leder till aktre toaletten och dörren till höger leder till hytten med våningskojer. Lägg märke till de tre träklossarna på väggen på vänster sida och ”skåran” i taket. Motsvarande träklossar finns även på höger sida. Det går att flytta väggen till förpiken till dessa klossar och på det sättet få en förpik med soffa och egen toalett. Förvaring under durken.
Förpiken med formsydd bäddmadrass och madrasskydd. Till höger en spegel och till vänster bakom dörren finns hyllor och en garderob att hänga kläder i. På båda sidor finns rejäla hyllor.
Förlig toalett, aerotemper under dörren i bild och vitt värmereglage under hylla.
Mulltoa på förlig toalett. Går lätt att återställa till spoltoalett om det önskas.
Hytten med våningskojer som går att göra om till en soffa. Som syns på bilden används hytten idag till förvaring. (Madrasserna i kojerna är försedda med skydd.) I övre kojen ligger formsydda sittkuddar till alla sittplatser i sittbrunnen och i den mörkt blå påsen ligger sidorna till sittbrunnskapellet. I nedre kojen ligger genackern.
Motorrum bakom trappa.
Tankar och förvaring under durkarna i salongen. Dörr till förvaring under salongsoffa syns till vänster.
Motor till bogpropeller med sina batterier, placerad i fören.
Gasalarm placerad i aktern med avkännare under durk i pentry.
Aerotemper och solcellsregulator placerade i aktern
Värmecentral MPC Comfort system med vattenburen värme. Aerotemper och värmereglage finns i varje separat utrymme i båten för bästa värme och kan regleras oberoende av varandra.